24 Question Interview



Heippa!
 
Jotta tuntisit minut paremmin, päätin tehdä ensimmäisestä blogi-postauksestani 24 kysymystä pitkän haastattelun. En voi ottaa täysin tästä kunniaa itselleni, koska tämä oli TET-harjoittelijani Anni-Sofian idea. Kysymysten seassa on hauskan hulluja kysymyksiä vaihtelun vuoksi. Toivottavasti pidätte blogistani! 

Onko sinulla ikinä ollut lemmikkejä? 
On ja useita. Tällä hetkellä minulla on pieni valkoinen koira Jaska, joka on rodultaan bichon friséEnnen minulla on ollut pantterikonnia ja akvaario, jossa oli kotilokutijoita Afrikan Tangajiika-järvestä. Molempia eläinlajeja on hauska seurata. 
 
Lempieläin? 
Koirat, koska ne ovat uskollisia ja ihmisten parhaita ystäviä eläimistä. 
 
Harrastuksesi? 
Harrastan juoksemista, päivittäin koiran ulkoiluttamista, talvella hiihtoa ja laskettelua sekä vuoden ympäri kulttuuritapahtumissa käyntiä. Pidän erityisesti taiteesta, muotoilusta ja arkkitehtuurista, myös tanssista ja teatterista. Vietän aikaa myös yhteiskunnallisissa tapahtumissa ja puoluetoiminnan parissa. 
 
Missä eri maissa olet käynyt? 
Näitä on paljon (suosikkimaissa olen käynyt useamman kerran): Ruotsi, Norja, Tanska, Alankomaat, Belgia, Saksa, Ranska, Italia, Espanja, Kreikka, Kreeta, Jugoslavia, Itävalta, Sveitsi, Unkari, Slovenia, Kroatia, Bulgaria, Venäjä, Latvia, Viro, Intia, Kiina ja Meksiko. 
 
Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa? 
Rakentaisin talon, jossa olisi iso vierashuone, lahjoittaisin hyväntekeväisyyteen ja perustaisin rahaston. 
 
Minne haluaisit matkustaa? 
Islantiin tutustumaan ja uimaan kuumaan lähteeseen, sitten Japaniin ja Lappiin Kakslauttanen-hotelliin. 
 
Millaisesta musiikista pidät? 
Minulla on laaja musiikkivalikoima. Kuuntelen nykymusiikkia laidasta laitaan, nuoruuden hittejä ja klassista musiikkia. Nuorempana olin erityisen kiinnostunut elokuvamusiikista eli soundtrackeistä. Olen itse myös soittanut kitaraa ja rumpuja. 
 
Mitä ruokaa söisit, jos saisit syödä loppuelämäsi vain yhtä ruokaa? 
Ruisleipää, koska en voisi luopua siitä, ja sen päälle voi pistää mitä haluaa. 
 
Mikä on kaunein asia mitä sinulle on sanottu? 
Rakastan sinua. 
 
Menettäisitkö mieluummin kaikki vanhat muistosi vai kykysi luoda uusia muistoja?  
Todella hankala kysymys. Jos vanhat muistot häviäisi identiteettini hukkuisi, mutta jos en pystysi luomaan uusia muistoja, olisinko toimintakyvytön…hmm. 
 
Onko sinulla mitään allergioita? 
On. Hevoset, jotkut koirat ja kissat, ruoka-aineitakin on jonkun verran sekä siitepöly allergiaa. Pienempänä olin myös todella herkkä huonepölylle. Sen takia imuroin paljon. 
 
Oletko koskaan istunut jälki-istunnossa? 
En. Olin koulussa hikke ja viittasin lähes aina. Koulussa oli aina kiva oppia uusia asioita.  
 
Pahin pelkosi? 
Se, että saastutamme maapallon ja seuraavilla sukupolvilla ei ole hyvää elämänlaatua. Tasa-arvo heikkenee ja ihmisten eriarvoisuus lisääntyy. 
 
Lempikirjasi ja -elokuvasi? 
Yleensä lempikirjani on se kirja, mitä parhaillaan luen... Kirja, joka on nuorempana tehnyt suuren vaikutuksen on mm. Mika Waltarin ”Sinuhe Egyptiläinen.” Nautin myös fantasiakertomuksista. Lempielokuviani ovat fantasiaelokuvat ja myös tieteiselokuvat, joissa on käytetty monipuolista tekniikkaa ja animaatiota. 
 
Muumit vai teletapit? 
Muumit. Tove Janssonin kaikki hahmot ovat todella erilaisia, mikä opettaa suvaitsevaisuutta ja eri motivaatioiden ymmärrystä. Lisäksi ne ovat kuvitettu upeasti. 
 
Avaruus- vai maailmanympärysmatka? 
Avaruudessa etäännyt, katsot kaukaa ja tunnet painottomuuden. Mutta maapallolla on paljon vielä ihmeellistä nähtävää… En osaa valita! 
 
Lempihuvipuistolaite? 
Helsingin Linnanmäen klassinen puuvuoristorata äänien, tuoksujen ja tunnelman takia. 
 
Suurin unelmasi? 
Elää elämäni tasapainossa loppuun asti. No tämä on kyllä vähän liian realistista... Haluaisin auttaa ympärillämme olevaa ympäristöä ja yhteiskuntaa niin että kaikilla olisi hyvä olla. Pyrin siihen myös oman muotoiluni kautta. 
 
Oletko ikinä ollut mielenosoituksessa? 
Olen, rauhan, ilmaston ja ihmisoikeuksien puolesta. Myös opiskeluaikana olin oppilaskunta-aktiivi, jolloin teimme myös erilaisia tempauksia pyrkien vaikuttamaan yhteisiin asioihin. 
 
Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä? 
Nyt täytyy miettiä. Herääminen aurinkoiseen aamuun, kuppi kahvia, sopivasti liikuntaa, työtä ja huvia. Paljon ihmisiä, hyvää musiikkia ja lasteni kanssa touhuamista. 
 
Minkälaisen yliluonnollisen voiman tai kyvyn haluaisit? 
Parantava voima, joka tuo kaikkialle maailmaan rauhaa ja tasa-arvoa.  
 
Haluaisitko tietää miten, missä ja milloin kuolet? 
Ei kiitos. 
 
Miten viettäisit viimeisen päiväsi ennen maailman loppua? 
Tekisin hyvää ruokaa ja viettäisin aikaa perheen ja ystävien kanssa veden ja luonnon äärellä. 
 
Mikä on mottosi? 
"Experiment to reach level of magic." Elämän taian löytää itse tekemällä ja kokeilemalla. 
 
Kiitos, että luit tämän postauksen. Tule toki uudestaan! 

Ei kommentteja